Мейтаке

Мeйтаке (Maitake) или грифола , още от древността била използвана от източните народи като средство което тонизира жизнените сили, укрепва силно имунната  система, предпазва от рак и други тежки заболявания или както те се изразявали - за успокоение, равновесие и премахване на болестите и катастрофичната злоба. Мейтаке е богата на много минерали, витамини, ценни полизахариди, които в нея са няколко десетки пъти по-висока концентрация, отколкото във всички останали гъби. През последния четвърт век мейтаке е обект на голям научен интерес и обширни изследвания. Прилага се като съпътстваща терапия при рак на гърдата, яйчниците, панкреаса, стомаха, кожата, на черния и белия дроб. СПИН, диабет, хепатит, остеопороза, атеросклероза. Успешно се използва за регулиране на кръвното налягане при хипертония, за поддържане на кръвосъсирването, както и при сърдечни болести, след инфаркт и инсулт, при възпаление на червата, за борба с болестите поразили нервната система и за успешно справяне с наднорменото тегло.

Здраве от Америка предлага мейтаке от най-големия  култиватор  на медицински  био гъби в света, Алоха Медисиналс. Американската фирма Алоха Медисиналс започва дейността си в Хаваи, САЩ и днес е известна с производството на най-потентните и чисти гъбни екстракти в света изцяло произведени в Америка, чието ДНК изцяло съвпада с това на диворастящите гъби.

Препоръчителна доза:  по 3 капсули (500мг.всяка) три пъти дневно с вода.

Продуктът е хранителна добавка, не е лекарствено средство и не замества балансираното хранене!Телефон за поръчки: 0885 084 485 
Цени на  МЕЙТАКЕ 500мг на капсулa на американската фирма Алоха Медисиналс:

 90 капусли: 45 лв.

Comments