Кордицепс

В традиционната китайска медицина гъбата кордицепс (Cordyceps) се използва за лечение на чернодробни заболявания, рак, ангина, бронхиални проблеми, анемия, туберколоза, пекторис, сърдечна аритмия, жълтеница, безплодие и сексуални проблеми. За най-ефективно действие кордицепс най-често се съчетава с прием на екстрат от агарикус.

Кордицепс са род торбести гъби, известни на човечеството още от преди 5000 год. Наричали кордицепс "Божествения подарък" и векове наред били достъпни само за императорите на Китай, които са знаели, че няма друго растение, което да притежава такава сила. 

Здраве от Америка предлага кордицепс от най-големия  култиватор  на био кордицепс в света, Алоха Медисиналс (Aloha Medicinals). Американската фирма Алоха Медисиналс започва дейността си в Хаваи, САЩ и днес произвежда над 175,000 кг кордицепс на месец, което е повече от половината  кордицепс консумиран в света днес. Причината за това: Алоха Медисиналс отглежда най-мощният кордицепс, който е винаги на разположение и наличен в търговската мрежа.

Това е единственият  култивиран кордицепс на който  ДНК профила точно съвпада с този  на дивия кордицепсКонцентрацията на екстракт от кордицепс също е най-висока: 525мг на капсула.

Телефон за поръчки: 0885 084 485
Цена на 90* капсули Кордицепс, 525мг.: 45 лв.
*едномесечната препоръчителна доза
 
Срок на годност: 1018 г.


Comments