Лекарствени Гъби

Лекарствените гъби (сред тях агарикус, рейши, кордицепс , шийтаке, мейтаке, мешима, кориолус, херициум, чага) са известни като  източник на анти-туморни и имунно-модулиращи полизахариди.  
Смята се също че лекарствените гъби действат като естествен антибиотик при бактериални инфекции и грипове. Използват се също за за бързо възстановяване на мускулите, хронична умора,  при сърдечно-съдови заболявания, исхемична болест (стенокардия), атеросклероза, инфаркт и др.
Здраве от Америка предлага екологично-чисти био лекарствените гъби,  внос от Хаваи: кордицепс, агарикус блазей, рейшишийтаке, мейтаке (40 лв. за опаковка от 90 капсули – едномесечната препоръчителна доза) и гъбен комплекс имун асист на световно известната американската фирма Алоха Медициналс (Aloha Medicinals).
Също предлагаме Леволар форте – натурален регулатор на кръвната захар и лек за диабета (60 лв. за опаковка от 120 капсули – двумесечната препоръчителна доза)
ПОРЪЧКИ, ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА:
Поръчки: телефон за поръчки- 0889 615 761
Плащане: при доставката - не заплащате нищо докато не получите пратката
Доставка: 2-4 работни дни. Безплатна доставка на поръчки над 100лв. За поръчки на по-малка стойност се заплаща 5лв.
Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!
 

ВАЖНО!

Продуктите предлагани от Здраве от Америка са хранителни добавки. По силата на чл. 51 от Закона за защита на потребителите продуктите, изброени на тази страница не са лекарствено средство и не им се приписва лечебно въздействие!