Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid) е вещество, свързващо се с колаген и еластин, за да формира хрущяли. Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid) не само помага за поддържането на хрущялите, които правят ставите силни и гъвкави, но и увеличава притока на синовиална течност, която служи като смазка за ставите.

Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid) се съдържа във всяка тъкан в човешкото тяло, и се свързва с много важни функции. Спомага за изхвърлянето на токсини от клетките и пренасянето на хранителни вещества до клетките на места без приток на кръв, като хрущялите. Подпомага също за задържането на вода в тъканите на човешкото тяло.

Хиалуроновата киселина (Hyaluronic acid) задържа влагата в извънклетъчното пространство, поддържа колагена и еластина хидратирани като по този начин придава на кожата и тялото по-жизнен и свеж вид.

Използва се също в козметиката за хидратиране на кожата и за ускоряване процеса на заздравяване на раните.

 
Важно: При недостатъчна стокова наличност, продуктът доставен до вас, може да бъде на друга американска фирма-производител, но с идентични свойства и съставки.
 

Телефон за поръчки: 885 084 485

Цена на Hyaluronic acid, 60 капсули, 100мг/2 капсули: 42 лв

Прием: 2 капсули на ден по време на хранене