Acai Berry

Боровинките Acai Berry (Акай бери) са обявени за една от десетте най-полезни храни в света. Акай бери е малък лилав плод с големината на череша, който расте в дъждовните гори на Амазония на палмовите дървета от рода Евтерпа (Euterpe oleracea). 
Плодът на Acai Berry  съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система. Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства. Една от най-очевидните ползи, свързани с консумацията на Акай бери е свързана и с богатото съдържание на антиоксиданти в плода, които забавят процесите на стареене, стимулират естествените механизми на организма за изгаряне на мазнините,  подобряване на храносмилането и метаболизма. Много почитатели на Акай са убедени, че консумацията на екстрата от сензационните боровинки  е допринесла за загубата на излишните килограми.
Здраве от Америка предлага два продукта на Акай: чист екстрат от Акай и комплекс за отслабване който освен Акай съдържа и допълнителни съставки като екстрат от зелен чай и кофеинов комплекс които засилват свойствата на Акай спомагащи за засилване на метаболизма и изгаряне на излишните мазнини и калории.
   

Acai Berry комплекс за отслабване: 60 капсули:
27 лв
(формула с натурален екстрат от Акай, екстрат от зелен чай и кофеинов комплекс за засилване на метаболизма; продукт също известен като Acai Berry Thin поради благоприятното му въздействие върху изгаряне на излишните мазнини в човешкия организъм) 
 
Acai berry extract
 

Чист  екстрат от Акай, 500 mg, 60 капсули: 23лв  

  
Телефон за поръчки:  0885 084 485
 
Цени на Acai:
 
 (формула с натурален екстрат от Акай, 500мг. , екстрат от зелен чай, 160мг., 100 мг. кофеинов комплекс за засилване на метаболизма и ензими)
 
2) Чист екстракт от Акай, 500 mg, 60 капсули: 23лв.
   (натурален екстракт от Акай Бери)
     Прием: 2 капсули на ден по време на хранене

Присъединете се към Здраве от Америка на Facebook. Нашите Facebook членове получават първи известие за нови продукти и промоции!
 
ą
Zdrave ot Amerika,
17.10.2011 г., 10:47 ч.